Boekenraven, Regenboograven

Regenboograven boekenkeuze september

Regenboograven is een nieuw onderdeel van onze boekenclub waar we dmv een online meeting in Discord om de maand een boek bespreken! Met Regenboograven lezen we boeken die geschreven zijn door een Person of Color, iemand van de LGBTQIA+ gemeenschap, iemand met een handicap, neurologische of of persoonlijkheidsstoornis, enzovoorts… omdat we vinden dat er al meer dan genoeg aandacht besteed wordt aan de zogenaamde ‘witte norm’ en we het belangrijk vinden om divers en inclusief te lezen. Niet alle stemmen worden even goed gehoord terwijl alle stemmen wel even belangrijk zijn.

We hebben ons eerste boek uitgekozen!

Het eerste boek dat we gaan lezen is A Song Below Water door Bethany C. Morrow! De meeting zal eind september plaatsvinden via discord. Houd deze website en onze kanalen in de gaten voor de datum en meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *